آشپزی

۵۰ ترفند مفید و کمیاب برای آشپزی بهتر

۵۰ ترفند مفید و کمیاب برای آشپزی بهتر

  مواردی که در زیر می خوانید تجربه های شخصی افرادی است که در آشپزی سررشته ای دارند و اونها رو به اشتراک گذاشته اند تا دیگران هم استفاده کنند امیدوارم برای شما هم مفید باشه :   ۱- هنگام آبکش کردن برنج برای سبزی پلو یا باقالی پلو یک قاشق غذاخوری زرد چوبه به آب برنج در حال جوش اضافه کنید.برنج شما بدون اینکه طعم زردچوبه را به خود بگیرد خیلی خوشرنگ میشه   ۲- اگرمربا شکرک زد علتش آن است که مربا زیاد جوشیده باید کمی آب جوش در آن بریزید و ...

ادامه مطلب

چگونه سیر ترشی ۷ ساله را ۴۰ روزه بدست بیاوریم ؟

چگونه سیر ترشی ۷ ساله را ۴۰ روزه بدست بیاوریم ؟

  شاید شما هم از اون دسته آدم هایی هستین که عاشق انواع ترشیجات هستن اگه اینطوره حتما سیر ترشی یکی از انتخاب هاتونه همیشه . اینبار با آموزش جالی در خدمت شما هستیم می خواییم کاری کنیم که در ۴۰ روز سیر ترشی ۷ ساله تولید بشه جالبه که اکثرا افراد نمی تونن واقعا سن این ترشی رو تشخیص بدن.   مواد لازم برای تهیه سیر ترسی   سس سویا           –              به میزان لازم سرکه خرما            –             به میزان لازم سرکه بال...

ادامه مطلب