خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۵
خانه » سرگرمی » آشپزی » چگونه سیر ترشی ۷ ساله را ۴۰ روزه بدست بیاوریم ؟
چگونه سیر ترشی ۷ ساله را ۴۰ روزه بدست بیاوریم ؟

چگونه سیر ترشی ۷ ساله را ۴۰ روزه بدست بیاوریم ؟

سیر ترشی

 

شاید شما هم از اون دسته آدم هایی هستین که عاشق انواع ترشیجات هستن اگه اینطوره حتما سیر ترشی یکی از انتخاب هاتونه همیشه . اینبار با آموزش جالی در خدمت شما هستیم می خواییم کاری کنیم که در ۴۰ روز سیر ترشی ۷ ساله تولید بشه جالبه که اکثرا افراد نمی تونن واقعا سن این ترشی رو تشخیص بدن.

 

مواد لازم برای تهیه سیر ترسی

 

سس سویا           –              به میزان لازم

سرکه خرما            –             به میزان لازم

سرکه بالزامیک         –             به میزان لازم

سیر                          –           به میزان لازم

شکر قهوه ای            –              به میزان لازم

 

نکات آموزشی

 

۱- این ترشی با سرکه بالزامیک فوق العاده خوشمزه تر درست میشه ولی اگر قادر به تهیه اون نبودید سرکه قرمز مخلوط با سرکه خرما و عسل و سس سویا استفاده کنید.

 

۲- بهترین انتخاب برای این ترشی شکر قهوه ای هست ولی اگر نتونستید تهیه کنید از عسل استفاده کنید.

 

۳- سس سویا همون نكته اساسی برای تهیه این ترشی هست ابدا نباید اونو خذف نكنید چون باعث تخمیر و خوشمزه شدن ترشی میشه در واقع زمان تخمیر ۷ساله رو به ۴۰ روز کاهش میده.

 

طرز تهیه سیر ترشی ۷ ساله در ۴۰ روز

 

برای تهیه این سیر ترشی اول مقدار سركه رو مشخص كنید كه چه قدر باید باشه چون هرچی سركه بالزامیك مصرف میكنید به اندازه نصفش باید سركه خرما استفاده بشه. بهتره اول ظرفی كه میخواید توش ترشی بریزید رو انتخاب كنید بعد سیر ها رو اضافه كنید و روش سركه بالزامیك بریزید و هرچه قدر كافی بود نصفش سركه خرما بریزید.البته اگه براتون اندازه گیری سخته كه میدونم هست(تجربه ثابت كرده)به ازای هر ۸بوته سیر ۱قاشق غذاخوری شكر قهوه ای یا عسل بریزید توی سركه بالزامیك.(سركه خرما حذف بشه) حالا سیر ها رو فقط تمیز كنید ولی پوستش رو به هیچ عنوان نكنید و همون طور كامل توی قابلمه بریزیدو سركه بالزامیك و ۲تا۳ قاشق سس سویا رو روش بریزید و بذاریدش روی گاز و شكر رو هم اضافه كنید و بعد حرارت رو روشن كنید و ۱۰تا۱۵دقیه سیر رو بجوشونید ولی بیشتر نه!چون سیر له میشه.

 

حالا سیر رو داخل ظرف تمیز بریزید و همون سركه ای كه باهاش جوشیده رو داخل ظرف بذارید تا كاملا بیاد روی سیر حتما سركه رو تست كنید و اگر شیرینی و شوریش كم بود اونو اندازه كنید. حالا درب ظرف رو اول با یه نایلون ببندید و بعد با درش چفت كنید و ۴۰روز در جای تاریك قرارش بدید و به نظر من اگه دیگه خیلی میخواید باحال بشه زیر خاك قرارش بدین . چون قدیمی ها همیشه سركه رو خاك میكردند!بعد از ۴۰روز سیر ترشی ۷ساله شما آمادست.

 

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز